Pravila privatnosti

Ova izjava o privatnosti i tajnosti podataka odnosi se na privatnost i tajnost podataka koji se nalaze na Internet stranici www.pcelarstvo-namjesnik.com, a koji se korištenjem stranice prikupljaju i pohranjuju u bazama podataka OPG Namjesnik Mladen, Križovljan 64, 42230 Ludbreg

OPG Namjesnik Mladen kao vlasnik i pružatelj usluga Internet stranice www.pcelarstvo-namjesnik.com pridržava se Zakona o zaštiti osobnih podataka i ostalih važećih zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih korisnika. Molimo pažljivo pročitajte ovu izjavu o privatnosti podataka kao i Uvjete korištenja Internet stranice www.pcelarstvo-namjesnik.com. Korištenjem naše web stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima privatnosti podataka i načinima upotrebe istih podataka na našim web stranicama.

Ukoliko imate potrebu za dodatnim informacijama vezanih uz povjerljivost podataka, upit možete poslati na e-mail adresu info@pcelarstvo-namjesnik.com.

OPG Namjesnik Mladen prikuplja osobne informacije koje identificiraju korisnike internet stranice www.pcelarstvo-namjesnik.com. Kada se Korisnik uključi u određene aktivnosti na internet stranici www.pcelarstvo-namjesnik.com, odnosno u aktivnosti naručivanja roba i usluga, slanja upita za ponudom ili dodatnim informacijama, OPG Namjesnik Mladen može od Korisnika zatražiti pružanje informacija kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj.

Uključivanje u aktivnosti koje zahtijevaju pružanje osobnih podataka dobrovoljna je odluka Korisnika.

OPG Namjesnik Mladen neće dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u sljedećoj točki te u situacijama kada to pozitivni propisi zahtijevaju. OPG Namjesnik Mladen ovlašten je otkriti informacije o Korisniku u svrhu zaštite OPG Namjesnik Mladen i zaštite drugih te kad je opravdano očekivati da će njihovo otkrivanje pomoći provođenju zakona ili je nužno kao posljedica sudskog naloga.

OPG Namjesnik Mladen pruža određene usluge i proizvode preko trećih strana. Treći pružatelji usluga provode određene aktivnosti kao što su slanje i distribucija administrativnih i promocijskih e-mail poruka. Administrativne e-mail poruke Korisnik ne može otkazati, dok se promocijske e-mail poruke šalju samo klijentima koji su se prijavili na newsletter. OPG Namjesnik Mladen također može podijeliti osobne podatke Korisnika s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Prilikom kupnje platnom karticom kupca se preusmjerava na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka i u skladu s odredbama važećih zakona u RH.

Korisnik je upoznat da OPG Namjesnik Mladen ne može izbrisati informacije povezane s prošlim aktivnostima internet stranice www.pcelarstvo-namjesnik.com.

Korisnik je također upoznat s činjenicom da niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Iako OPG Namjesnik Mladen poduzima razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne možemo jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s naše Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Druge Internet stranice kojima se može pristupiti preko Internet stranice www.pcelarstvo-namjesnik.com. imaju svoje izjave o povjerljivosti podataka te načinima korištenja i objavljivanja istih na njima. OPG Namjesnik Mladen ne snosi odgovornost za načine i uvjete rada trećih strana.

OPG Namjesnik Mladen prijavila je zbirku podataka (evidenciju internetskih kupaca) Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Ova izjava stupa na snagu odmah.

Košara Artikl uklonjen. Vrati nazad
  • No products in the cart.